Home  /  Over ons

Bij Penninx Verzekeringen willen we je graag écht leren kennen, zodat we weten wat jij nodig hebt om zorgeloos te leven. Met jouw doelen en dromen in gedachten stellen we een verzekeringspakket samen, dat perfect bij je past. We selecteren de beste verzekeraars en bedingen een scherpe premie voor je.

En als je een schade claimt, gaan wij met de verzekeraar in conclaaf over de afhandeling. Eventuele discussies voeren wij voor je, en ook de papierwinkel kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Penninx Verzekeringen staat naast je, in goede en in mindere tijden. Integer, deskundig en oprecht geïnteresseerd in jou. Dat zijn wij.

Advies?
Bent u geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek?
Neem contact met ons op!

0492 – 36 23 34
info@penninxbv.nl

Ons team

Alle teamleden op een rijtje

Samen met onze partners

kunnen we meer voor je betekenen

Verzekerjebruiloft.nl

Verzekerjebruiloft.nl is een onderdeel van ons bedrijf welke is ontstaan uit een samenwerking tussen Vonk Verzekeringen en Take2media. De naam zegt het eigenlijk al maar op deze website is het mogelijk je bruiloft te verzekeren op een zeer eenvoudige wijze met een complete dekking tegen een aantrekkelijke premie.

Logovzjb

Schraven Advies

Onze externe adviseur Jos Schraven verzorgt al jarenlang belastingaangiften voor veel van onze klanten. Daarnaast kan hij je helpen met je toeslagen (Zorgtoeslag, Huurtoeslag, Kinderopvangtoeslag en Kindgebonden Budget), je voorlopige aanslagen en de teruggave van inkomstenbelasting. Wilt u kennismaken? Bel of mail ons dan.

Schraven Advies